Massage mand til mand kvinders seksualitet

Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af det. Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik Det er en massage, hvor man åbner for nogle energier, som vi normalt ikke er gode til at lukke op for. Jeg har for nyligt fået en tantramassage. Noget som meget få kvinder gør. Det er mest mænd. Det tog også mig tre år at tage skridtet, men. Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. "Som tantramassør møder jeg desværre ofte kvinder, der har en del dårlige fx uheldige seksuelle oplevelser, overgreb, aborter og mænd, der bare ikke kunne.

Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. "Som tantramassør møder jeg desværre ofte kvinder, der har en del dårlige fx uheldige seksuelle oplevelser, overgreb, aborter og mænd, der bare ikke kunne. Behandlingen for mænd foregår med enten 1 eller 2 kvindelige massører efter eget Selve tantra massagen er ikke at sammenligne med seksuel massage.

Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af det. Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik Det er en massage, hvor man åbner for nogle energier, som vi normalt ikke er gode til at lukke op for.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail