Kvinder kvinder og sex

Annoncer med Sex Med Kvinder - Sjælland på DBA. Stort udvalg af Sex Med Kvinder - Sjælland til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både. Ligesom hos mændene hersker der også mange myter omkring kvinder og sex. Læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen afliver nogle af. Vi lever stadig med en moralsk pegefinger, hvor kvinder med mange sexpartnere er billige, mens mænd med mange sexpartnere er nogle. "Karrierekvinder har ikke tid og lyst til sex." Myten florerer, men den er ikke sand. Der er ikke noget, der tyder på, at karrierekvinder eller andre kvinder for den.

Kvinder har ret til fordømmelsesfri sex

nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder? 1 minut. Da jeg for nogle år siden for første gang forelskede mig i en kvinde, kom det ikke som den helt store overraskelse for særligt mange.

Heller ikke. Næsten hver fjerde østjyske kvinde mellem 16 og 30 år har det svært under sex, viser en ny undersøgelse, som Epinion har lavet på vegne af.

I år vendte vanvidsferien tilbage, Sex Island. Hvis du ikke helt er med, så tjek den ud her - vanvidsferien: 30 gæster, 60 ludere og stoffer ad libitum. 4 dages fri. nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder?

1 minut. Næsten hver fjerde østjyske kvinde mellem 16 og 30 år har det svært under sex, viser en ny undersøgelse, som Epinion har lavet på vegne af.

Næsten hver fjerde østjyske kvinde mellem 16 og 30 år har det svært under sex, viser en ny undersøgelse, som Epinion har lavet på vegne af. nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her.

Har mænd større behov for sex end kvinder? 1 minut. I år vendte vanvidsferien tilbage, Sex Island. Hvis du ikke helt er med, så tjek den ud her - vanvidsferien: 30 gæster, 60 ludere og stoffer ad libitum. 4 dages fri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail